Jdi na obsah Jdi na menu

Program Rabštejnského adventu

Advent v Rabštejně nad Střelou bude zahájen přípravnou brigádou (stavba betléma apod.) v sobotu 1. prosince od 10 hodin na Pluhovském náměstí. Všichni dobrovolníci jsou srdečně zváni. Pokračovat budeme tamtéž v neděli 2. prosince od 10 hodin společným zdobením vánočního stromu, od 11 hodin následuje adventní koncert Žihelského sboru v kostele Panny Marie Sedmibolestné, na který se velmi těšíme. HLAVNÍ AKCÍ ADVENTNÍHO OBDOBÍ BUDE RABŠTEJNSKÉ ADVENTNÍ JARMARČENÍ, JEHOŽ PREMIÉRA PROBĚHNE V SOBOTU 15. PROSINCE NA PLUHOVSKÉM NÁMĚSTÍ. Můžeme se těšit na zajímavý rodinný program a soutěže, nebude samozřejmě chybět ani tvořivá dílna a tržiště vánočních výrobků a občerstvení. Těšíme se na vás na Rabštejně! (PLAKÁT)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

-

(Tomáš, 22. 11. 2012 7:54)

ač je v adminu možnost Nezobrazovat datum, tak to nějak nefunguje, zobrazuje se stále

Datum vložení

(Ondřej Fábera, 20. 11. 2012 21:25)

Michale, díky, to je dobrá připomínka a asi to skutečně může být matoucí. Jen nevím, jestli je možné nastavit datum vložení článku až dolů pod text. Možná bude lepší datum vložení článku nezobrazovat vůbec. Prověříme to... Sredčně zdravíme z Rabštejna!

Datumy

(Michal, 20. 11. 2012 12:13)

Zdravím na Rabštejn. Mám jednu připomínku k těmhle fajn stránkám a to je datum vložení akce. Možná by stálo za to trochu to poladit, aby datum vloženi akce někoho nespletl s datumem konáním akce. Takže konkrétně u téhle akce je datum vložení 16.11. a datum konání akce je 15.12. Stačilo by dát datum vložení na spodní řádku pod článek a bylo by to ok.
Rabštejn Forever.
S pozdravem michal 20.11.2012