Jdi na obsah Jdi na menu

Uzavírka a velká oprava mostu

21. 8. 2017

Upozorňujeme všechny občany a návštěvníky, že minimálně do 30. listopadu je úplně uzavřen průjezd městem a v současnosti probíhá celková oprava kamenného Pluhovského mostu přes Střelu. Most je zcela uzavřen pro automobilovou, cyklistickou i pěší dopravu. Pro pěší a cyklisty jako náhradní spojnice slouží provizorní lávka posunutá proti proudu řeky, autem a autobusem je město přístupné pouze ve směru od Stvolen (Manětína). V souvislosti s opravou mostu také v letošním roce vůbec nebudou v provozu letní víkendové autobusy linky 181 v úseku Žihle - Rabštejn - Manětín. Zhotovitelem stavby je společnost SMP CZ, investorem je Plzeňský kraj a Správa a údržba silnic Plzeňského kraje. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás na Rabštejně!

PŘÍLOHA - Rozhodnutí o uzavírce

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lepší "Před..." než "Až..."

(LufťákM, 18. 3. 2017 18:50)

Přimlouval bych se pro přinesení dalších informací "před vypuknutím uzavírky" než "až uzavírka vypukne" - to by mohlo být pro leckoho "nepříjemné pozdě". Děkuju za pochopení. :-)

Re: Lepší "Před..." než "Až..."

(Ondřej Fábera, 31. 3. 2017 20:05)

Rádi bychom, ale přesné informace není možné získat. Podle vyjádření investora (SÚS PK) z 31.3.2017 přesný termín uzavírky nyní závisí na vydání povolení od MÚ Kralovice. Nemůžeme tedy "včas" přinést informace, které se sami dozvíme "pozdě." Děkuji za pochopení:)