Jdi na obsah Jdi na menu

Rabštejnské Vánoce 2010

18. 12. 2010

kde společně vypustíme "kapra" do řeky Střely. Poté nás čeká v domě číslo 11 na náměstí od 21:30 malé posezení spojené s "burzou vánočního cukroví" (můžete přinést i to své), punčem a jeho nealkoholickou obdobou vyrobenou ze stvolenského moštu. Završením štědrovečerního programu bude od 22:30 půlnoční mše svatá sloužená v kostele při betlémských svíčkách. Přijďte si s námi zazpívat známé vánoční koledy, na varhany bude hrát Miloš Bok.

V úterý 28. prosince nás přijedou potěšit Karlovarský pěvecký sbor a čeští symfoničtí sólisté pod vedením Miloše Boka, kteří v kostele od 15:30 provedou Rybovu Českou mši vánoční. Vstupné bude dobrovolné s doporučenou výší, která by alespoň částečně pokryla náklady vystupujících umělců. (FOTO)

Přelom roku oslavíme tradičně chalupářským ohňostrojem na nádvoří u kláštera. Pokud to bude technicky a bezpečnostně možné (což asi nebude), budou moci zájemci ohňostroj shlédnout z kostelní věže, kde bychom si také společně zazvonili do nového roku. Po celé vánoční období můžete na náměstí obdivovat náš vánoční "strom" dekorovaný vesměs přírodními ozdobami. Od 25. do 31. prosince bude také každý večer otevřen Lovecký klub Hubert u mostu, kam jste srdečně zváni. Těšíme se na vás ve vánočním Rabštejně! (FOTO)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář