Jdi na obsah Jdi na menu

Korunovační mše a Velikonoční jarmarčení/Den otevřených vrat

23. 3. 2013

Dovolujeme si vás po krátkém zimním spánku pozvat hned na dvě akce v jeden den. O velikonoční neděli 31. března se nejprve od 10 do 15 hodin uskuteční na historickém dvoře Vranově první Den otevřených vrat. Konečně si bude možné tuto na první pohled nenápadnou historickou památku legálně prohlédnout a třeba i dobrým nápadem přispět do diskuse o jejím možném budoucím využití. Bude také připraveno opékání buřtů, minijarmark, tvořivé dílny a další drobný rodinný program, nezapomeňte proto přijít v hojném počtu! Větší občerstvení, teplo a další zázemí bude k dispozici v penzionu U Laury vzdáleném pouhý jeden kilometr. Program na Vranově završí ve 14 hodin udělení požehnání pro úsilí o záchranu této historické památky a potom se již společně přesuneme do kostela Panny Marie Sedmibolestné, kde od 15 hodin provede při mši svaté dirigent Miloš Bok Korunovační mši od Wolfganga Amadea Mozarta. Za finanční podporu provedení Korunovační mše děkujeme městu Manětínu a misionářům oblátům. Těšíme se na vás na Rabštejně! (PLAKÁT - VELIKONOČNÍ JARMARČENÍ/DEN OTEVŘENÝCH VRAT) (PLAKÁT - KORUNOVAČNÍ MŠE) Odpoledne bude také možné splouvat Střelu, takže nabídka aktivit na Rabštejně bude opravdu bohatá!

 

Náhledy fotografií ze složky Korunovační mše a Den otevřených vrat

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluva

(Jirka Tulák, 3. 4. 2013 15:03)

...tak to tedy vůbec nejsem. Bohužel náš slibovaný dvoudení pochod na Rabštejn podél Střely, pohořel na počasí a zdraví kamarádů. Zvlášť ten koncert v kostele mě mrzí. Tak příště určitě. Ještě jednou díky za pozvánku.

report z akce

(Tomas, 2. 4. 2013 11:13)

Kdo nebyl na Dni otevřených vrat a na mši svaté dne 31.3.13 na Rabštejně nad Střelou ten jako by vůbec nebyl. Na Vranově plno, program pro děti (divadýlko, lukostřelba), špekáčky na opékání , oheň atd.
Od 15 hodin mše svatá včetně vystoupení orchestru řízeného panem Milošem Bokem. Tak plný kostel na Rabštejně jsem dlouho neviděl, no jen podívejte na fota.
Díky tímto městu Manětín za sponzoring akce, protože jinak by se nám nikdy nepovedlo dostat na Rabštejn tolikahlavý orchestr a sbor. Byl to i přes zimu v kostele obrovský zážitek.