Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality z Četnické stanice

26. 7. 2014
Vážení návštěvníci! V infocentru Četnická stanice letos probíhá stavba, abychom vám v budoucnu mohli nabídnout atraktivnější služby a prostředí. Rozšířili jsme nabídku o rabštejnské hrnky, rukodělné prsteny, náušnice a textilní výrobky a další zajímavosti. Naopak galerie v průjezdu zůstává toto léto bohužel z technických důvodů uzavřena. Zároveň se omlouváme, ale z provozních důvodů bude od 30. července do 15. srpna garantovaně otevřeno jen v sobotu a neděli. Od středy do pátku se pro vás v tomto období budeme snažit mít otevřeno alespoň pár obvykle nejfrekventovanějších hodin odpoledne, ale nemůžeme zaručit, že nám to vždy vyjde. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás o víkendech a v plné síle opět od 16. srpna!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování panu Vorlovi

(Ivana, 5. 2. 2015 7:58)

Díky za ten krásný film, viděla jsem ho snad 20 krát a pokaždé jsem z něj nadšená. Je to v té dnešní uspěchané době úplné pohlazení po duši. Přesně to vystihuje jak jsou dnes lidé šílení a vůbec netuší o co v životě přicházejí. Rabštejn je "boží" místo a příroda tam vykouzlilo něco nepopsatelného.

Pozdrav do lesa - dodatek

(Petr, 2. 9. 2014 13:08)

Pardon, předchozí můj komentář patřil k rozhovoru s T. Vorlem, nějak se nedopatřením dostal sem, omluva...

Pozdrav do lesa

(Petr, 2. 9. 2014 13:06)

Fandím, obdivuji, sdílím a posílám pozdrav do lesa. Les je úžasné místo pro život. A Rabštejn moje milované městečko, s nímž mne pojí mnohé zážitky, například tzv. pomaturák, což je asi třídenní pomaturitní pochlastávání a toulání po Rabštejně a jeho nádherném okolí :-)